Naturex

Tim stručnjaka na čelu sa gđom Natašom Marković već dugi niz godina radi na očuvanju zdravlja svojih klijenata kao i na prirodan način negovanju tela i lica.

Naš studio se bavi klijentom na holistički način, uzimajući u obzir stanje u kome je klijent prvi put došao kod nas, njegove navike, profesija kojom se bavi, mogućnost klijenta da poboljša zdravlje a samim tim da izgleda i lepše i negovanije.

Pored velikog broja masaža, najčešće su ayurvedska i holistička masaža celog tela i parcijalne terapeutske masaže, rade se i tretmani tela u funkciji smanjenja telesne težine ili preoblikovanje i eliminacija neestetizama na telu, kod žena najčešće celulit i opuštenost kože i potkožnog veziva,lokalizovane masne naslage naročito kod dama posle 40te godine života.

Tretmani tela ne podrazumevaju samo preoblikovanje već i redovno održavanje u smislu nege kože tela kao i što dugotrajnijeg mladalačkog izgleda.

Tretmani lica se rade isključivo sa prirodnim preparatima koji u sebi ne sadrže parabene, parafine, parfeme, ogranskog su porekla i utiču ne samo na lepotu naših klijenata nego i na njihovo bolje raspoloženje i veće zadovoljstvo.

Da bi se upotpunila slika našeg rada napomenućemo da organizujemo i grupe vežbača yoge koje se održavaju u malom broju, grupa do 5 ljudi, pored vežbanja izvođenja asana na kraju svakog časa radi se zoga nidra, meditacija,koja omogućava potpuno opuštanje i duhovno sazrevanje.

Vežbe disanja se rade kako sa zdravim klijentima koji hoće da obezbede sebi kvalitetan život, tako i sa rekovalescentima, asmatičarima, kod klijenata koji imaju problema sa varenjem, nesanicom,strahovima ili prevelikom količinom besa, uznemirenosti i frustacija.

Za decu pored pregleda pedijatra u slučaju sa problemima motornih funkcija, varenja ili preterane uznemirenosti deteta, imamo i grupe dece koja rade yoga vežbe kroz igru,i nešto stariju grupu koji već mogu da rede junior yogu.

Za decu sa deformitetima kičme i lošim držanjem posebno su organizovani časovi yoge i to za probleme, kifoze, lordoze, skolioze, lošeg držanja i ravnih stopala.

Veliko iskustvo koje kao tim posedujemo i visok stepen obrazovanja iz oblasti tehnika masaža i terapija omogućio nam je da otvorimo edukativni centar za učenje ayrvedskih masaža, holistička masaža, refleksomasaža stopala, deblokada zglobova, masaža vezivnog tkiva i mnoge druge tehnike kako u osnovnom tečaju takođe i master klas koji se organizuje ili kod nas ili u Italiji.

U edukaciju spadaju i tečajevi kozmetike, tretmana lica, depilacije, kao i upotreba preparata kroz kratke obuke za pojedine linije preparata i njihova pravilna kombinacija.

Veliku pažnju poklanjamo preparatima, zato smo se odlučili za uvoz i distribuciju preparata kompanije World of Beauty, koja u svojoj laboratoriji proizvodi preparate od supstanci prirodnog, organskog porekla a na temeljima ayurvedske medicine, prilagođeno našem podneblju. Pored preparata ova kompanija nam daje i podršku u edukacijama kako našeg tima tako i svih zainteresovanih kolega, bez obzira da li rade u salonima, ordinacijama, spa i wellnes centrima, banjama itd.

Uđite u svet prirodnih preparata i obogatite vaše profesionalno znanje!