Naturex

Kozmetika World of Beauty

Probajte jedinstvenu i efektnu prirodnu kozmetiku,bićete zadivljeni brzim i dugotrajnim rezultatima.
World of beauty poštuje vašu lepotu.

Iskustvo i majstorstvo u oblasti aromaterapije,upotrebe lekovitih biljaka kao i stem ćelija iz svežih biljaka,plasira World of Beauty daleko ispred vodećih svetskih kompanija iz oblasti terapije lepote. Preko 40 godina,laboratorija World of Beauty je usavršavala metod ekstraktovanja svežih stem ćelija iz biljaka i najčistije aromaterapije,procesima ekstrakcije i destilacije dobijamo 100% prirodna ulja i sveže stem ćelije.

Osnovana u Italiji, 1969. godine, World of Beauty je do danas u svetu prepoznatljiva kompanija i među najefektnijim u oblasti fitoaroma kozmetike.
Jedna druga nagrađivana inovacija,pokrenuta je 1999,god,to je bio"CH body detox treatment" jednostavna profesionalna detoksikacija,drenažni tretman tela,formulisan od precizno odabranih esencijalnih ulja poreklom iz Evrope i svezim stem ćelijama dobijenih iz biljaka sa područja Alpa.
CH tretman za telo efektno drenira toksine,idealan je kao prevencija u nastanku strija,minimalizuje efekat narandžine kore na telu,deluje protiv propadanja strukture i elastičnosti kože.

Sastav

Svaki proizvod World of Beauty, napravljen je od najfinijih dostupnih sastojaka, efikasan i jednostavan za upotrebu, zasnovan na naučnom znanju iz oblasti anatomije i energije kože; World of Beauty je postao danas"profesionalni izbor" za kozmetičare, terapeute, masere i spa terapeute u čitavom svetu.

Savršene inovacije:

Skin's Repair System
JamalulurJeuness Oxygene Extreme
prirodni pojačivači lepote,sa precizno delujućim stem ćelijama,jednostavni i ekstremno efektni za aktivaciju lepote kože,zato što je filozofije World of beauty;"koža zaslužuje najbolje"