Naturex

Masaže
Napisao Administrator
četvrtak, 31 mart 2011 11:23

Masaža - dodir koji leči

Mi suviše često izbegavamo da dodirujemo jedni durge. Medjutim, istraživanja svedoče o neverovatnom efektu dodira i razmene biološke energije medju ljudima. Verovatno je upravo u tome osnovno lekovito dejstvo masaže. Odavno je ustanovljeno da masaža popravlja raspoloženje, doprinosi normalizaciji krvotoka, povećava šanse za skoro ozdravljenje. Masaža oslobadja telo od napetosti, stimuliše ga i čini bodrijim, opušta mišiće, leči nesanicu i glavobolju.
Dobra masaža pruža osećaj zadovoljstva i radosti izazivajući dubinsko prestrojavanje u organizmu, životnim aktivnostima organa i sistema kao i u čovekovom ponašanju.masaža

Kako se treba masirati?

Poznato je da emocije utiču na organe, klima na raspoloženje, a misli na sadašnjost i budućnost jedne osobe. Stoga je bitno poznavati sopstveno telo.  Samo privilegovani mogu sebi svakodnevno priuštiti masažu. Osobe koje su u rizičnoj grupi, a to su službenici, menadžeri, programeri, osobe sa visokom profesionalnom odgovornošću, osobe pod velikim psihološkim pritiskom, osobe koje svoj posao obavljaju stojeći više od tri sata u kontinuitetu (frizeri, prodavci, radnici za mašinama, itd..) rekonvalescenti nakon dugih bolesti ili lomova i još neke nepomenute grupacije mogu imati najbolji efekat ako upražnjavaju masažu jednom nedeljno.

Dobrodošli

U nekim slučajevima ako se radi odredjena vrsta terapije masaža se radi svaki drugi dan, a za održavanje optimalnog energetskog nivoa jednom mesečno.
Izaberite profesionalnog terapeuta, najprijantije ruke i ambijent u kome ćete se osećati opušteno. Sve to možete naći na jednom mestu u NACTIVE BELLEZZA, dobro nam došli!
Poslednje ažurirano utorak, 12 februar 2013 11:55