divider_1
prostor_1

Nactive Bellezza

Holističko-edukativni centar

Tim stručnjaka na čelu sa Natašom Marković već dugi niz godina radi na očuvanju zdravlja svojih klijenata kao i na prirodan način negovanju tela i lica. Naš studio se bavi klijentom na holistički način, uzimajući u obzir stanje u kome je klijent prvi put došao kod nas, njegove navike, profesija kojom se bavi, mogućnost klijenta da poboljša zdravlje a samim tim da izgleda i lepše i negovanije.

Veliko iskustvo koje kao tim posedujemo i visok stepen obrazovanja iz oblasti tehnika masaža i terapija omogućio nam je da otvorimo edukativni centar za učenje ayrvedskih masaža, holistička masaža, refleksomasaža stopala, deblokada zglobova, masaža vezivnog tkiva i mnoge druge tehnike kako u osnovnom tečaju takođe i master klas koji se organizuje ili kod nas ili u Italiji.

Veliku pažnju poklanjamo preparatima, zato smo se odlučili za uvoz i distribuciju preparata kompanije CASMARA. Uđite u svet prirodnih preparata i obogatite vaše profesionalno znanje!

natasa-markovic

Živi i radi u Beogradu u holističko – edukativnom centru “Nactive Belezza”. Nakon obrazovanja u zemlji, znanja iz oblasti alternativne medicine stekla je u Italiji, Sloveniji, Nemačkoj i drugim evropskim zemljama gde su gostovali predavači sa istoka.

Već dugi niz godina radi sa brojnim klijentima iz zemlje i inostranstva, kako tretmane, tako i edukacije. Edukovala je brojne terapeute iz naših najpoznatijih banja i wellness centara.