Tretmani tela

Tretmani tela ne podrazumevaju samo borbu protiv celulita i masnih naslaga već govorimo o kompletnom programu preoblikovanja i nege tela.

Nakon dobrog poznavanja ljudskog organizma, holističkog sagledavanja čitave osobe kako bi shvatili odakle dolazi problem, uz pomoć bogate palete tehnika masaža i vrhunskih preparata, razvili smo kompletan program preoblikovanja i nege tela.

Rezultati u ovom domenu su nam veoma dobri, dugotrajni ,što je još bitnije i nadasve naše metode su neškodljive po zdravlje naših klijenata.

Samo zdrav organizam može biti i lep.

limfna drenaža i detoks tretmani

Detoksikacija tela

Tretman podrazumeva stimulaciju određenih tačaka po meridijanima, primenu tehnike limfne drenaže, kao i upotrebu preparata i eteričnih ulja u specifičnim pakovanjima tela koja su prilagođena svakom klijentu ponaosob.

>>DETALJNIJE>>

topljenje masnih naslaga2

Tretman protiv lokalizovanih naslaga masnoće

Metabolički rastopljene masnoće se eliminišu iz organizma putem cirkulacije i limfotoka danima i nedeljama nakon serije tretmana. Tako dolazi do gubitka obima na stomaku, butinama, rukama, leđima.

>>DETALJNIJE>>

casmara maska za telo

Tretmani podmladjivanja kože tela i zatezanja potkožnog veziva

U tretmanima tela protiv neestetizama, pored holističkih saveta za promenu načina i stavova, akcenat je na enzimskim i hemijskim pilinzima, koncentratima i maskama kombinovanim tako da uz adekvatnu kućnu negu koža izgleda znatno mlađe i zategnutije.

>>DETALJNIJE>>

masaza stomaka 2a

Tretmani za regulaciju prekomerne nadutosti stomaka uz pomoć ampuku masaže

Kod ovih tretmana ubedljivo najvažniju ulogu ima ampuku masaža stomaka kao i uzrokovanje nastanka same nadutosti.

>>DETALJNIJE>>

tretman biste i grudi

Modeliranje i učvršćivanje grudi, dekoltea i vrata

Casmara je osmislila tretman učvršćivanja koji se bazira na aktivnosti molekula DERMOCHLORELLA, HYDROXYPROLISILANE C N kao i AA2G.

Ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože, posebno ga preporučujemo u razdobljima života u kojima se konstitucija tela menja a to su trudnoća, dijete mršavljenja, menopauza, nagli prestanak treniranja itd.

>>DETALJNIJE>>

piling tela3

Pilinzi tela

Potrebno je sa kože redovno uklanjati nečistoće, odstraniti gornji mrtvi sloj kože koji eliminišemo jednom od nekoliko vrsta pilinga koji su u našoj ponudi.

Odstranjujući višak mrtvog tkiva podstiče se prirodna regeneracija površinskog sloja kože.

>>DETALJNIJE>>

anticelulit opsta fotka

Anticelulit tretmani

Umanjuju izgled narandžine kore favorizujući drenažu i eliminaciju toksina.
Vazodilatacijski i anticelulit efekat uzrokovan delovanjem toplih peel off maski.

>>DETALJNIJE>>

casmara-neestteizmi

Tretmani korekcije neestetizama tela kao posledica hormonskog disbalansa

U poslednjih desetak godina evidentiran je porast broja osoba sa hormonskim disbalansom naročito kod žena. Obzirom da govorimo o supstancama koje su u stvari hemijska jedinjenja koja treba da regulišu procese i rad ciljanih organa, svaka njihova disfunkcija odražava se na naš organizam.

>>DETALJNIJE>>

hiper drenaža

Hiperdreniranje u poslednji minut

Da li vam se desilo da treba da idete na neki događaj i da ste planirali da obučete haljinu koja otkriva delove tela koje baš u prethodnom periodu niste negovali?

U pomoć uvek priskaču tretmani sa brzim efektima lepe, hidrirane i baršunaste kože.

>>DETALJNIJE>>

Zakažite terapiju odmah na telefon +381 66 195620 ili preko mejla natasa@nactivebellezza.rs.