Obuke

Obuka obuhvata proučavanje klasične masaže, njene fiziologije, dejstva na ljudski organizam i razrađivanje masažnih hvatova. Predstavlja osnovu za dalja proučavanja masaža
>> Detaljnije >>

Tehnika koja obuhvata delovanje ruku i čakri, aroma i disanja. Masaža je kreirana na temeljima staroindijske medicine. Odlična kombinacija sveobuhvatne teorije praćene praktičnim radom.
>> Detaljnije >>

Skup različitih tehnika objedinjenih u masažu celog tela, prilagođenu svakom klijentu ponaosob. Polaznici uče osnove terapeutske masaže, akupresure, limfne drenaže, refleksoterapije, thai masaže kao i sudinske masaže stomaka i osnove aromaterapije.
>> Detaljnije >>

Cilj prana masaže je balansiranje energetskih tokova preko energetskih centara , čakri, kao i detoksikacija tela, uma i duše.

>> Detaljnije >>

Obuka iz ove specifične tehnike masaže je najisplativije ulaganje u znanje jednog terapeuta. Omogućava primenu i implementaciju kako u različitim tehnikama masaža i terapija tako i u tretmanima tela koji utiču na smanjenje obima i borbu protiv celulita.
>> Detaljnije >>

Nudimo vam jedinstvenu obuku za beauty terapeuta, koja će vam otvoriti vrata za zapošljavanje, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. Pored toga, bićete u prilici da radite sa preparatima velikih svetskih kozmetičkih kuća koje su prepoznatljive svuda.
>> Detaljnije >>

Obuka se sastoji iz nekoliko celina u okviru kojih se detaljno pokrivaju teorijski i praktični aspekti ove tehnike.
>> Detaljnije >>

obuke

Cubo ili vitalne tačke predstavljaju mesta na površini određenih delova tela gde se organska oboljenja reflektuju. Pritisak na ovim tačkama može nam otkloniti patološke simptome i u potpunosti unaprediti fizičko stanje organizma.
>> Detaljnije >>

U terapiji moksama se akupunkturne tačke termički stimulišu zapaljenim štapićem (moksom), napravljenim od sušenog divljeg pelina.
>> Detaljnije >>

Dubinska masaža stomaka uspostavlja harmoniju digestivnog trakta ali isto tako oslobađa od svakodnevnog stresa, neizraženih emocija a naročito blokada u drugom i trećem energetskom centru.
>> Detaljnije >>

Bolna stanja utiču kako na fizičko, tako i na psihičko stanje osobe, pogotovo kad su u pitanju hronični bolovi. Zato u terapiji bola kombinujemo različite tehnike kojima najefikasnije tretiramo ne samo fizički bol, već ujedno osnažujemo organizam i njegove vitalne kapacitete. Sve tehnike su komplementarne i mogu se primenjivati zasebno, integrisano ili u kombinaciji sa konvencionalnom terapijom.

>> Detaljnije >>

Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident. Ad vegan excepteur butcher vice lomo.
>> Detaljnije >>

Tehnika podrazumeva upotrebu biljnih jastučića (pindi) napunjenih specifičnom kombinacijom mlevenog lekovitog bilja i poznavanje osnova rada sa energetskim meridijanima i tačkama.
>> Detaljnije >>

TAnim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod.
>> Detaljnije >>