CASMARA® Tretmani lica

Nega kože lica je neophodan korak brige o sebi jer je lice stalno izloženo dejstvu spoljnih faktora (uticaj vetra, kiše, hladnoće, sunca, grejanja...). Bilo da je u pitanju čišćenje kože ili specifičan ciljani tretman revitalizacije, podmlađivanja, hidratacije i ishrane kože - na pravom ste mestu. U tretmanima koristimo proizvode vrhunske španske kozmetike CASMARA, koji garantuju maksimalnu efikasnost i vidljive efekte.

tretmani-lica

Higijenski tretman lica

Podrazumeva otvaranje pora vodenom parom, termo maskom ili hemijskim preparatom u zavisnosti od afiniteta klijenta i preporuke stručnjaka, komedoekspesije, aplikacije seruma i maski za smirenje kože i prema tipu i stanju kože kao i masaže lica i nanošenja završne kreme.

casmara-goji-antioksidant

CASMARA® GOJI ANTIOKSIDANS tretman

Uravnotežujući. Mlada koža. Stručni personalizovani tretman za uravnoteženje kože u pojedinačnim dozama u kombinaciji s alga peel-off goji maskom 2070. Maska za lice visoke tehnologije s Goji bobicama. Štiti od štetnih spoljnih uticaja, uravnotežuje prirodno stanje kože i jača njenu zaštitnu ulogu.
casmara-ocean-miracle-tretman

CASMARA® OCEAN MIRACLE HYDRA LIFTING tretman

Učvršćivanje. Anti-age. Stručni personalizovani tretman učvršćivanja u pojedinačnim dozama u kombinaciji s alga peel-off ionizirajućom ocean miracle maskom 3010. Maska za lice visoke tehnologije od wakame algi s efektom učvršćivanja.
casmara-rgenerin inhibitor contracture tretman lica

CASMARA® RGNERÍN INHIBITOR CONTACTURE tretman

Regenerišući. Anti-age. Stručni personalizovani regenerativni tretman u kombinaciji s alga peel-off maskom 2055. Peel-off maska za lice visoke tehnologije s ekstraktom aloa vere i semenom lana. Regenerišuće i umirujuće delovanje. Efekat botoksa. Bez injekcija ili nuspojava.
casmara-longevity-recovery-line

CASMARA® LONGEVITY RECOVERY LINE ELIXIRCELL tretman

POSEBNA LINIJA ZA MENOPAUZU. Podmlađujuće. Stručni personalizovani tretman u pojedinačnim dozama u kombinaciji alga peel-off maske na bazi cimeta. Maska za lice visoke tehnologije s cimetom. Hiperemička aktivnost stvara vazodilataciju doprinoseći većoj stimulaciji cirkulacije. Obnova. Kozmetički proizvod visoke tehnologije stimuliše matične ćelije kože.
casmara-skin-sensations

CASMARA® SKIN SENSATIONS LUXURY tretman

Revitalizujući. Anti-age. Stručni personalizovani revitalizujući tretman u pojedinačnim dozama s Alge Peel-off gold maskom 2080. Maska za lice visoke tehnologije s 24-karatnim zlatom koja neguje, obnavlja i učvršćuje kožu. Injekcija vitamina i minerala. Elementi u tragovima za kožu koja treba obnoviti ravnotežu izgubljenu tokom vremena
casmara-vitalising-energising-line

CASMARA®VITALISING ENERGISING LINE INTENSIVE Q10 tretman

Veoma suva koža. Podmlađujuća. Stručni personalizovani revitalizujući tretman u pojedinačnim dozama u kombinaciji s vitaminskom alga peel-off biljnom maskom 2030. Maska za lice visoke tehnologije s vitaminom C i mirođijom. Stimuliše sintezu kolagena i pruža veću elastičnost koži.
casmara-shinestop-tretman

CASMARA® SHINESTOP tretman

Mat efekat. Masna koža. Stručni personalizovani matte efekat tretman u pojedinačnim dozama u kombinaciji s alga peel-off učvršćujućom maskom 2020. Maska visoke tehnologije s dijatomejskom zemljom koja stvara detoksifikujući i hidratizujući učinak. Pametni kozmetički prozvod za masnu i/ili sjajnu kožu.
casmara-nacar-tretman

CASMARA® NACAR tretman

PEEL NACAR POSVETLJUJUĆI. Stručni personalizovani tretman za posvetljivanje kože u pojedinačnim dozama u kombinaciji s alga peel-off nacar maskom 2065. Maska visoke tehnologije sa melanostatine® i pirinčanim brašnom. Efekat posvetljivanja kože. Tretman protiv mrlja
casmara-age-defense

CASMARA® AGE DEFENSE tretman

Tretman koji je formulisan s prebioticima, probioticima i drugim tehnološki naprednim prirodnim aktivnim sastojcima. Lagane teksture koja jača prvu odbrambenu barijeru kože koja stvara zaštitni štit protiv vremena zahvaljujući aktivnim sastojcima protiv starenja koji poboljšavaju, usporavaju i sprečavaju znakove starenja, zadržavajući kožu mladom i zdravom.

casmara-purifying

CASMARA® PURIFYING tretman

Zahvaljujući ekskluzivnoj Cosmetic Drone tehnologiji, ovim se preparatom koža može očistiti i opskrbiti kiseonikom na svim nivoima. predstavlja odličnu pripremu za dalje kozmetičke tretmane.

Zakažite tretman odmah na telefon +381 66 195620 ili preko mejla natasa@nactivebellezza.rs.