CASMARA® NACAR tretman

casmara-nacar-tretman


PEEL NACAR POSVETLJUJUĆI.


  • STRUČNI PERSONALIZOVANI TRETMAN ZA POSVETLJIVANJE KOŽE U POJEDINAČNIM DOZAMA U KOMBINACIJI S ALGA PEEL-OFF NACAR MASKOM 2065. Maska visoke tehnologije sa MELANOSTATINE® i pirinčanim brašnom.
  • Efekat posvetljivanja kože. Tretman protiv mrlja
  • NAJVEĆI BROJ IZBJELJUJUĆIH I POSVETLJUJUĆIH AKTIVNIH SASTOJAKA NA SVETU: 10 AKTIVNIH SASTOJAKA SA POSVETLJUJUĆIM SVOJSTVIMA.
  • DELUJE DIREKTNO NA PROCES MELANOGENEZE.

DELOVANJE:

  • Jačanje ćelijskog DNK
  • Posvetljuje, daje sjaj i ujednačava boju kože.
  • Sprečava pojavu mrlja na koži.

REZULTATI:

U 2 nedelje koža vidno zrači. U 8 nedelja, lice ima ujednačen i savršen ton. Mrlje su smanjene, koža je mladolika i zrači.

Unisex formula, pogodna za sve tipove kože pogotovo za kože s lokalizovanim ili raspršenim mrljama.


AKTIVNI SASTOJCI:

ARLATONE DIOIC DCA®, TAGRANAT LICORICE1®, BELIDES®, MELANOSTATINE®, WHITONYL®, BIOWHITE i AA2G®: Posvetljujući aktivni sastojci koji utiču na nastajanje melanina (melanogeneza). Eliminše i/ili smanjuje mrlje sprečavajući njihovo ponovo nastajanje

SNAIL SLIME: Snažan regenerišući aktivni sastojak.

PHYTOSAN®: Obnavlja i štiti ćelije s anti-age efektom. Sprečava delovanje slobodnih radikala i ostalih štetnih spoljnih uticaja.

SPF 50: Totalna zaštita od UVA/UVB zraka. Filter: fizički i hemijski


FAZE APLIKACIJE:

FAZA 1. Eksfolirajući gel koji sadrži glikolnu ,mlečnu i salicilnu kiselinu (izbegavati područje oko očiju).

FAZA 2. Visoko koncentrisan, posvetljujući serum koji daje sjaj, protiv bora. Sadrži avangardne sastojke kao što su ARLATONE DIOIC DCA®, TANAGRAT LICORICE1® i BELIDES™

FAZA 3. Posvetljujući serum sa svojstvima regeneracije i jačanja koji intenzivno hrani. Formuliran iz
MELANOSTATINE®, WHITONYL®, BIOWHITE®, AA2G™ I AQUALANCE™.

FAZA 4. Regenerišuća i posvetljujuća krema/gel zahvaljujući svojoj smesi na bazi SKINERGIUM®, BELIDES™, SNAIL SLIME i AQUALANCE™.

FAZA 5. NACAR MASK 2065. Peel-off maska za lice koja pruža posvetljenje s MELANOSTATINE®, posvetljujući peptid koji blokira sintezu melanina i sprečava hiperprodukciju. Formula sadrži ekstrakt smeđe alge, pirinčano brašno - tradicionalni japanski posvetljujući aktivni sastojak. Učvršćuje, umiruje i tonificira kožu s intenzivnim efektom hlađenja.

FAZA 6. Hranljiva krema s bogatom teksturom i dvostrukim delovanjem: jača i štiti. Obnavlja oštećenu kožu i sprečava štetne uefekte sunčevog zračenja sa SPF 50 faktorom zaštite.

Zakažite tretman odmah na telefon +381 66 195620 ili preko mejla natasa@nactivebellezza.rs.