tretman biste i grudi

Casmara je osmislila tretman učvršćivanja koji se bazira na aktivnosti molekula sledećih sastojaka
DERMOCHLORELLA je ekstrakt jednoćelijske alge Chlorella vulgaris čija spektakularna mogućnost razmnožavanja putem deobe podstiče obnavljanje vlakana kožnog tkiva.

Trenutno učvršćuje kožu koja, zahvaljujući tom sastojku, prijanja uz epidermis. Pospešuje obnavljanje kože i povećava njenu elastičnost.

HYDROXYPROLISILANE C N je aktivni sastojak dobijen biotehnologijom koji sadrži organski silicijum u spoju sa aminokiselinom prirodno prisutnom u kožnom tkivu. Ovaj sastojak simulira ćelije kože, fibroblaste, donoseći im elemente potrebne za izgradnju ćelija i aminokiseline za sintezu vlakana. Ovaj sastojak se inače koristi za prevenciju i tretiranje strija.

AA2G je novi koncept vitamina C velike stabilnosti i biorazgradivorti. U ovoj kompoziciji koža najbolje koristi sva blagotvorna svojstva najpoznatijeg i najopširnije proučavanog vitamina. U osnovi deluje tako što sprečava i popravlja štetu nastalu izlaganjem suncu, deluje protiv slobodnih radikala, te simulira sintezu kolagena. Koža postaje vidno čvršća i lepša.

Ovaj tretman je pogodan za sve tipove kože, posebno ga preporučujemo u razdobljima života u kojima se konstitucija tela menja a to su trudnoća, dijete mršavljenja, menopauza, nagli prestanak treniranja itd
Rezultati su u vidu umanjivanja vidljivih znakova opuštanja kože, poboljšava se elastičnost kože, sprečava nastanak bora i opuštanja kožnog tkiva.

U ovim tretmanima koristimo kombinaciju preparata za lice i za telo.