Terapije

Široki spektar terapijskih tehnika osmišljen je tako da pomogne savremenom čoveku da povrati narušeni balans kako na fizičkom tako i na energetskom nivou. Upravo iz tog razloga kombinujemo najefikasnije metode manuelne terapije, terapije polarizovanom svetlošću i bojama sa tradicionalnim istočnjačkim tehnikama uklanjanja bola, povratka vitalnosti i energizacije tela. Na taj način, objedinjujemo najbolje od Istoka i Zapada u cilju pružanja celovitog terapijskog učinka našim klijentima.

Nactive Bellezza - Dr Fish terapija

Dr Fish terapija

Ako vam se javljaju tegobe u vidu otoka, kožnih bolesti (psorijaza, ekcem), reumatskih stanja, loše cirkulacije, posle nošenja gipsa ili uganuća, ukočenih zglobova, ili vam je samo potrebna nega i antistres opuštanje predlažemo vam Dr Fish terapiju. 

terapija-parafinom2

Terapija parafinskim oblogama

Terapija toplim parafinom je oblik dubinske toplotne terapije. Primenjiv je u estetske i terapeutske svrhe. Kod estetskih procedura koristi se za hidrataciju, negu i oporavak jako suve kože šaka i stopal a u terapeutskoj svrsi smiruje hronične bolove u zglobovima i opušta mišiće.

bioptron-lamp

Terapija Bioptron lampom

Bioptron lampa proizvodi poralizovanu svetlost frekvencije talasa od 400 do 2000nm. Ovakva svetlost ubrzava zarastanje svih vrsta rana i smanjuje rizik i pojave infekcija ko i formiranje ožiljaka. Ubrzava proces regeneracije tkiva nakon opekotina.

kristaloterapija

Kristaloterapija

Ovu metodu rado koristimo kao komplementarnu ili samostalnu tehniku jer sagledava ljudsko biće potpuno holistički: ne kao zbir pojedinačnih delova već kao celinu sačinjenu od materije (fizičkog tela) i suptilnih nivoa (energetskog, mentalnog i fizičkog).
Kristale koristimo kako bismo oslobodili telo napetosti i blokada, poboljšali protok duž meridijana i u energetskim centrima, otklonili nagomilani stres. Na taj način postižemo ravnotežu na svim nivoima i poboljšavamo svoje zdravlje.

kinezitejping

Kinezitejping

Kinesio taping terapijska metoda podrazumeva apliciranje specijalno dizajniranih traka koje su vodootporne i hipoalergijske.
Putem kožne stimulacije smanjuje se mišićna tenzija, poboljšava venska i limfna cirkulacija i izuzetno je efikasan kod neuroloških simptoma.

terapija-bola

Terapija bola

Bolna stanja utiču kako na fizičko, tako i na psihičko stanje osobe, pogotovo kad su u pitanju hronični bolovi. Zato u terapiji bola kombinujemo različite tehnike kojima najefikasnije tretiramo ne samo fizički bol, već ujedno osnažujemo organizam i njegove vitalne kapacitete. Sve tehnike su komplementarne i mogu se primenjivati zasebno, integrisano ili u kombinaciji sa konvencionalnom terapijom.

cubo

Cubo

Poznata kao i terapija na vitalnim tačkama. Pritisak na ovim tačkama može nam otkloniti patološke simptome i u potpunosti unaprediti fizičko stanje organizma. Cubo terapija je korisnija u lečenju bolesti u kojima nema, ili ima samo malo, organskih oštećenja i čiji je uzrok funkcionalne prirode.

moksibustija

Moksibustija

Moksibustija (terapija moksama) predstavlja efikasnu pomoćnu ili samostalnu metodu u okviru kineske tradicionalne medicine i smatra se prethodnicom akupunkture. U terapiji moksama se akupunkturne tačke termički stimulišu zapaljenim štapićem (moksom), napravljenim od sušenog divljeg pelina.

color-terapija

Color terapija

Ova vrsta tretmana uključuje izlaganje svetlu određene frekvencije radi tretiranja određenih stanja organizma. Elektromagnetski talasi nas stalno okružuju, a boja je deo tih talasa. Naše ćelije upijaju boju, a to utiče na nas na svim nivoima, fizički, emocionalno i duhovno.

Zakažite terapiju odmah na telefon +381 66 195620 ili preko mejla natasa@nactivebellezza.rs.