CASMARA® SKIN SENSATIONS LUXURY tretman

casmara-skin-sensations


REVITALIZUJUĆI. Anti-age.


  • Stručni personalizovani revitalizujući tretman u pojedinačnim dozama s Alge Peel-off gold maskom 2080. Maska za lice visoke tehnologije s 24-karatnim zlatom koja neguje, obnavlja i učvršćuje kožu.
  • Injekcija vitamina i minerala. Elementi u tragovima za kožu koja treba obnoviti ravnotežu izgubljenu tokom vremena

DELOVANJE:

  • Inovativni multivitaminski kompleks i remineralizujuća formula.
  • Neposredno podsticanje vitalnosti kože.
  • Slično delovanje vitaminskoj mezoterapiji.

REZULTATI:

Ublažava prve znakove starenja, obnavlja prirodni sjaj kože. Blistavo i revitalizovano lice koje zrači.

Unisex formula, pogodna za sve tipove kože čak i one najosetljivije.


AKTIVNI SASTOJCI:

TRACE OAT PROTEIN COMPLEX® : Kompleks koji sadrži protein iz zobi, minerale i elemente u tragovima, pružajući antioksidativno, regeneriativno i hidratantno delovanje uz snabdevanje kože kiseonikom.

OLIGOELINE®: Morski aktivni sastojak koji remineralizuje i hidrira zbog svojih svojstava stvaranja opne-filma

EUK-134®: Zaštita protiv štetnih spoljnih uticaja. Deluje tako da poništava njihovu aktivnost.

ELLAGI-C®: Antioksidativni aktivni sastojak koji sprečava oksidativni stres i štiti kolagen tipa IV obnavljajući čvrstoću kože i njeno snabdevanje kiseonikom.

VITAZYME® ACE COMPLEX: Inovativni kompleks koji spaja vitamine i peptide pogodujući apsorpciji istih i pojačavajući njihov efekat na koži.

AUREALIS®: Prirodni jaki ovlaživač dobijen iz cveta narandže. Povećava sintezu hijaluronske kiseline za 44%.

NATURAL JEJU ORGANSKO AMELLIA ULJE®: Prirodno ulje dobijeno od japanske kamelije s hidratativnim,anti-age i umirujućim svojstvima.

ULJE ARGANA : Zahvaljujući visokoj koncentraciji vitamina E i nezasićeim masnim kiselinama (omega 3 i 9) poboljšava elastičnost i vlažnost te hrani kožu.


FAZE APLIKACIJE:

FAZA 1. Pametan proizvod za čišćenje lica s višestrukim delovanjem na bazi elemenata u tragovima s antiseptičkim svojstvima. Gel koji se u kontaktu s kožom topi u nežno ulje, a zatim prilikom kontakta sa kožom postaje nežna emulzija koja dubinski čisti.

FAZA 2. Visokokoncentovani revitalizirajući fluid koji objedinjuje minerale, elemente u tragovima (OLIGOGELINE®) i ekološki ekstrakt kore afričkog drveta koji pospešuje prodiranje vitamina C u kožu (ELLAGI-C®).

FAZA 3. Serum dobijen iz morske alge (fucus) koja se smatra morskom hijaluronskom kiselinom sa snažnim hidratantnim svojstvima.

FAZA 4. Revitalizirajuća emulzija koja pruža koži vitamine, minerale, elemente u tragovima i esencijalne aktivne sastojke za uravnoteženu kožu. Formulisana sa TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX® NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA OIL ® i VITAZYME® ACE COMPLEX

FAZA 5. GOLD MASKA 2080. Peel-off maska za lice koja sadrži 24-karatno zlato i ekstrakt narandže za revitalizujuće i mineralizujuće delovanje. Pruža intenzivni efekat učvršćivanja na licu i vratu. Učvršćuje, pomlađuje, smiruje i tonira kožu sa intenzivnim efektom hlađenja

FAZA 6.Revitalizujuća krema/gel sa esencijalnim aktivnim sastojcima iz SKIN SENSATIONS linije: TRACE OAT PROTEIN COMPLEX® i NATURAL JEJU ORGANIC CAMELLIA OIL®.

Zakažite tretman odmah na telefon +381 66 195620 ili preko mejla natasa@nactivebellezza.rs.