CASMARA® AGE DEFENSE tretman

casmara-age-defense
  • Tretman koji je formulisan s prebioticima, probioticima i drugim tehnološki naprednim prirodnim aktivnim sastojcima. Lagane teksture koja jača prvu odbrambenu barijeru kože koja stvara zaštitni štit protiv vremena zahvaljujući aktivnim sastojcima protiv starenja koji poboljšavaju, usporavaju i sprečavaju znakove starenja, zadržavajući kožu mladom i zdravom.

DELOVANJE:

  • Jača prvu odbrambenu barijeru kože.
  • Formira zaštitni štit od zagađenja i sprečava oksidaciju.
  • Povećava biosenzorsku sposobnost kože.
  • Podstiče sintezu kolagena i poboljšanje kohezije keratinocita.
  • Ubrzava proces obnovavljanja ćelija.
  • Optimalna mešavina hidratacije i ishranjenosti

REZULTATI:

Pruža koži globalnu negu protiv starenja od 360 °.

Zaustavlja i ublažava već postojeće znake starenja kože

Jača i uravnotežuje kožu

Obnavlja teksturu i sjaj kože

Intenzivno hidrira i hrani kožu svilenkastom teksturom


AKTIVNI SASTOJCI:

PROBIOTK I PREBIOTIK KOMPLEKS: Dvostruko anti-age delovanje aktivnih sastojaka probiotika i prebiotika jačaju odbrambenu barijeru tako što stvaraju zaštitini sloj. Sprečavaju dehidraciju i pothranjenost, ujedno poništavajući uticaj spoljašnjih faktora na postarivanje kože. Stimulišu sintezu kolagena i koheziju keratinocita čime se usporava nastanak novih bora.

D-PROTECT: Kombinacija pro i prebiotika pomaže ojačavanje zaštitne barijere kože ali sitovremeno i menja strukturu mikrokonture kože, zaglađujući je i prosvetljujući je. Rezultat je sjajno i zaštićeno lice.

POLLU-BLOCK: Inovativni aktivni sastojak koji ima detoksikujuće dejstvo i formira zaštitni sloj protiv faktora spoljašnjeg zagađenja: ultraljubičastog zračenja, atmosferskog zagađenja i hemijskih zagađivača. Poništava njihovo dejstvo i potpomaže njihovu eliminaciju, poništavajući efekte oksidativnog oštećenja.

KOMPLEKS JOJOBINOG ULJA I PČELINJEG VOSKA: Prirodni sastojci pomažu prodiranje svih aktivnih sastojaka Age Defense kompleksa, ujedno negujući i hidrirajući kožu.

SKINADAPT: Aktivni probiotski sastojak (Lactococcus lactis) stimuliše biosenzorske kapacitete kože, zahvaljujući čemu se koža lakše adaptira na spoljne agresore. Ojačava odbrambeni sloj, pozitivno utiče na brzinu i kvalitet epidermalnog rasta, povećava produkciju esencijalnih proteina i enzima koji utiču na kvalitet kože.

KOMPLEKS SUVIH ULJA: Formula sa maslinovim, bademovim i uljem iz koštice kajsije, u kombinaciji sa ekstraktom korejskog sladića, poboljšava teksturu kože i osnažuje je u borbi protiv slobodnih radikala.

ACTIDEFENSE: Slično mehanizmima probiotskog kompleksa, sktivni sastojak rizoma vodene bokvice poboljšava funkcije mehaničke i biološke barijere kože.


FAZE APLIKACIJE:

Postoji 6 faza.

Zakažite tretman odmah na telefon +381 66 195620 ili preko mejla natasa@nactivebellezza.rs.