Edukacija za integrisanu terapiju bola (cubo, moksibustija i akupresurni flasteri)

DATUM: 11 – 12. maja 2019.
LOKACIJA: Nactive Belezza (Šajkaška21, 1. sprat, stan 5), 11000 Beograd (Pogledajte lokaciju na mapi)
SATNICA: Subota, 10 – 16h i nedelja 10 – 14h
OBUKU SPROVODI: Nataša Marković, direktor Nactive Bellezza centra


Bolna stanja utiču kako na fizičko, tako i na psihičko stanje osobe, pogotovo kad su u pitanju hronični bolovi. Zato u integrisanoj terapiji bola kombinujemo tehnike CUBO, akupresurne flastere i moksibustiju kojima najefikasnije tretiramo ne samo fizički bol, već ujedno osnažujemo organizam i njegove vitalne kapacitete. Sve tri tehnike su komplementarne i mogu se primenjivati zasebno, integrisano ili u kombinaciji sa konvencionalnom terapijom.

CUBO japanska tehnika se zasniva na stimulaciji i tretiranju vitalnih tačaka i jednostavna je za sprovođenje. Na obuci ćemo kroz praktičan rad učiti sistem i protokole za otklanjanje specifičnog bola.
Akupresurni flasteri su najnovija terapeutska metoda za tretiranje bolnih stanja i mnogih povreda. Aplikacijom flastera na odgovarajuće mesto utičemo na akupunkturnu tačku regije u najužem radijusu i time oslobađamo potreban meridijan i utičemo na uzrok problema.

U moksibustiji (terapiji moksama) se akupunkturne tačke termički stimulišu zapaljenim štapićem (moksom), napravljenim od sušenog divljeg pelina. Ovom drevnom metodom se postižu odlični terapijski efekti jer toplota moksi prodire do tkiva, mišića i kostiju pa dovodi do stimulacije nervnog, imunog i endokrinog sistema.


CENA OBUKE: 200 eura/ plativo u dinarskoj protivvrednosti
Podrazumeva, pored dvodnevne obuke i kompletan materijal za rad, šeme za dalji samostalni rad i dve supervizije sa predavačem.

REZERVACIJA:
Uplaćuje se u iznosu od 80 eura ili 9600 dinara
Ostatak se uplaćuje na licu mesta

Uplate se vrše lično ili na račun (dinarski).
Siniša Račić
BANCA INTESA
Broj računa: 160-5100100106763-43,
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 60 44 97 111) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za kurs refleksomasaže. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Iznos: 80 eura
Primalac: Siniša Račić
Adresa: Milana Tankosića 14
11000- Beograd – Srbija.
Po uplati poslati PORUKU putem vibera ili sms-a podatke o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

KONTAKT:
Siniša Račić, tel, whats app ili viber: +381 60 44 97 111

NAJBOLJE JE POZVATI PREKO VIBERA ili WHATS APP-a (ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU)

e-mail: sinisaracic@yahoo.comNOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A U SLUČAJU OTKAZIVANJA , PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU ILI DRUGI TERMIN EDUKACIJE.

Leave a comment


Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.


Kontaktirajte nas

Radnim danima od 10 do 20h
Subotom od 10 do 16h

+381 11 339 0864

natasa@nactivebellezza.rs

NactiveBellezza

Tim stručnjaka na čelu sa Natašom Marković već dugi niz godina radi na očuvanju zdravlja svojih klijenata kao i na prirodan način negovanju tela i lica.

Naš studio se bavi klijentom na holistički način, uzimajući u obzir stanje u kome je klijent prvi put došao kod nas, njegove navike, profesija kojom se bavi, mogućnost klijenta da poboljša zdravlje a samim tim da izgleda i lepše i negovanije.

Pronađite nas na mapi

Kontakt podaci

Nactive Bellezza d.o.o.
PIB: 107803434
Matični broj: 20875291

natasa@nactivebelleza.rs

+381 11 3390864

Bulevar Despota Stefana 95/3,

11000 Beograd

Copyright © 2023 | Nactive Belleza | Pravila korišćenja & Politika privatnosti